Inni mitt hode

Jeg er et engasjert menneske. Veldig. Av og til bobler det fullstendig over. Under denne fanen skal jeg la overskuddet renne ut. Jeg skal la tenkene flyte fritt og ned på tastaturet og ut i verden.

Veldig mye vil nok dreie seg om jobben min, noe om skole og noe om barn. Det betyr at nesten alt kommer til å dreie seg om mennesker, om tanker og følelser. Kanskje noe om natur og vår og sommer og skjønnhet. Ikke at jeg ser noen forskjell der. Det at jeg tenker på alle disse tingene, gjør meg til det mennesket jeg er. Av og til ler jeg av meg selv som snakker med gnistrende øyne, av og til ler jeg av at jeg ler fordi jeg så noe morsomt på gaten. Av og til ler jeg ikke. Da er jeg kanskje kjempesint. Jeg skal prøve å gi et lite innblikk i hva som skjer i mitt hode. Ikke fordi jeg på død og liv synes at du skal være interessert i det. Jeg har egentlig bare behov for å få det ut.

Jeg legger de tankene som kanskje ikke er så relevante for så mange her under «Inni mitt hode», sånn at de ikke opptar plass der hvor jeg legger det som jeg mener at flere burde tenke over. Tror jeg.

Kommer nok til å endre på ting underveis, tenker jeg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: